М’ЯСОПЕРЕРОБНА ПРОМИСЛОВІСТЬ

969. Схеми розбирання яловичої та свинячої туш.
1043. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1044. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1045. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1046. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1047. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1048. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1049. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1050. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1051. Охорона праці для працівників м’ясопереробної промисловості.
1052. Одяг для працівників підприємства м’ясопереробної промисловості.
1053. Інструкція проходження через санпропускник.
1054. Інструкція з безпечної експлуатації мийної машини NIEROS CL -T 250 E.
1055. Технологічна схема виробництва копчено-варених продуктів зі свинини.
1056. Технологічна схема виробництва ліверних, паштетних, кров’яних ковбас і зельців.
1057. Технологічна схема виробництва напівкопчених ковбас.
1058. Технологічна схема виробництва сосисок та сардельок.
1059. Технологічна схема виробництва варено — копчених ковбас.
1060. Технологічна схема виробництва запеченихи і смажених продуктів зі свинини.
1061. Технологічна схема сирокопчених і сиров’ялених ковбас.
1062. Технологічна схема виробництва варених ковбас.

ЗРАЗКИ ВИКОНАНИХ РОБІТ

Пошук